Load Facebook SDK for JavaScript
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

FAQ

Vanlige stilte spørsmål

 

 • Kan sete i Explorer legges flatt?

Ja😊 Seteløsningen i Explorer er helt unik på markedet og kan justeres til hvilken som helst posisjon, og helt ned til en horisontal flat seng for en optimal sovestilling. 

Barna dine kan slappe av, slik at dere kan oppleve enda mer.

Explorer 6i1 er komplett😊 Den er vår bestselger og inneholder alt du trenger for å bruke den som sykkelvogn, pulk, barnevogn, jogger, turvogn og varevogn

 • Hva er det som er bedre med Nordic Cab sine ski til pulken?

Det er mange fordeler med våre egenutviklede ski til pulken. God glid, dedikert feste/ balansepunkt for ski styrespor under, bæreevne i løs snø, kurvet form, individuelt bevegelige og twintip  Her kan du lese mer om alle fordelene med Explorer som pulk. 
Skien er utviklet og optimalisert over tid i samarbeid med kunder og Knut Nystad, for å få en så optimal ski som mulig for våre pulker. 
Våre konkurrenter bruker for det meste omprofilerte barneski som ikke er utviklet for god glid eller bruk til pulk.  Her kan du lese alle fordelene.

 

 • Kjøpe brukt Nordic Cab?

Les våre anbefalinger og hva som er forskjell på de forskjellige årsmodellene her.

 • Hvilken årsmodell har jeg?

Les mer her. 

 • Leveringstid og fraktbetingelser?

Vi har som mål å sende varen senest neste virkedag etter bestilling. 

Det er gratis frakt ved kjøp over 2000,- For kjøp under koster det mellom 119-250,- i frakt og håndtering. Enkelt og greit.

 • Er det demping på Explorer?

Det er ikke konvensjonell demping på Explorer, men store luft fylte dekk og «hengende» sete som demper ved støt. Explorer er solgt siden 2007 uten demping og det er veldig få som kommenterer dette etter at de har brukt vognen.  
Demping vil kun ha effekt når den brukes som sykkelvogn, og den enkle og solide konstruksjonen mener vi er veldig viktig for å ivareta alle bruksområdene. Vi har også ballongdekk fra CST for de som ønsker mer demping i vognen.

 • Hvorfor skal jeg velge Explorer vs. andre modeller på markedet?

Først og fremst tilbyr Explorer en løsning der sete kan legges helt flatt. Det er noe ingen andre flerbruks-vogn/pulk eller sykkelvogner på markedet tilbyr. Dette gir en god fleksibilitet og komfort for barna. 
Høyden fra setebunn til tak er hele 71cm, så du vil garantert ha en vogn som er stor nok for barnet ditt frem til barnet ikke vil sitte i den lengre. 
I tillegg får du mye lagringskapasitet bak sete, god isolasjon mot kulde ved bruk som pulk og barnevogn på vinteren og du kan også midtstille sete slik at ett barn sitter i midten. 
Integrert sikkerhetsvaier som går hele sykkeldragets lengde gir ekstra sikkerhet som sykkelvogn. Enkel konstruksjon og materialer av høy kvalitet gjør Explorer til ett solid produkt. 
Alle materialer på vognen er testet til minus 20. I tillegg er Nordic Cab og Explorer en norsk produsent og produkt, så tilgang på utstyr og reservedeler vil være god. 
Explorer kan også konverteres til ren varevogn og vare-pulk, noe som også er unikt på markedet.  Du kan lese mer om Explorer her.

 • Har dere åpent kjøp?

Vi er så sikre på at du blir fornøyd at vi tilbyr 50 dager fornøyd garanti! Dette betyr at du til og med aktivt kan bruke produktet i 50 dager. Og hvis Explorer mot formodning ikke skulle passe deg og din familie, kan du levere det tilbake.

 • Kan man bruke Explorer med ett barn?

Ja, det er ikke noe problem😊 
Man kan enten plassere barnet på høyre side (med kjøreretning) eller så kan man midtstille sele og pute slik at barnet sitter i midten og får bedre komfort.
Årsaken til at vi ikke tilbyr ett-barns modell, er at EU-standard for sykkelvogn har en minimumsbredde mellom hjul på 75cm på grunn av veltesikkerheten. 
Explorer er 80cm bred, så det ville kun ha blitt en marginal forskjell.

 • Hvor lang garanti er det på produktene deres?

Nordic Cab Solutions AS gir 2 års garanti og 5 års reklamasjonsrett i henhold til kjøpsloven. Vi tilbyr også en utvidet rammegaranti på 10 år. Les mer her om garanti og reklamasjon her.

 • Hvor gamle kan barna være i en Explorer?

Explorer kan brukes som barnevogn, joggevogn og pulk fra barnet være nyfødt, men da anbefales et babysete som passer barn fra nyfødt til og med 9 kg. 
Skal du på tur med pulken er det viktig å ta hensyn til vær, temperatur og lengde på turen. For de aller minste (0-9mnd) er det spesielt veldig viktig å følge med hele tiden at barnet har det lund og behagelig. Tilpass skiturens lengde som du ville ha gjort på en tur med barnevogn. 
Når Explorer skal brukes som sykkelvogn må barnet være minimum 9 måneder og klare å holde hode/ nakke stabilt selv. Sete må når Explorer brukes som sykkelvogn aldri være i liggende posisjon. Sete må ha vinkel og stroppene som fester ryggen må være stramme. Dette er en anbefaling i EUs standard for sykkelvogner.  
Det er vanskelig å angi alder på hvor lenge de kan sitte i en Explorer siden høyden på barn varierer, men siden høyden fra setebunn og tak er hele 71 cm vil du kunne plassere et barn i Explorer til ca 5-6 år.
Pulken spesielt er noe man vil ha glede av lenge. Når barna er 3-7 år så vil de gjerne også gå på ski selv, men det er godt både for barna og lengden på turen om de kan hvile seg litt i pulken underveis. 

 • Får man plass til to barn, når det ene ligger i babysete?

Ja, det er plass til begge barna.

 • Kan man regulere ryggen uavhengig av hverandre i Explorer?

Ja, men dette krever at du har "Delt Seterygg" som kan kjøpes som ekstrautstyr.

 • Er det vanskelig å montere/sette sammen Explorer vogna?

Nei det er svært lite man må foreta seg for å sette sammen vognen. I hovedsak må man feste topprammen til bunnkassen med låsesplinter og så feste braketten til trillehjulet i front. Dette er en enkel operasjon og det står tydelig beskrevet i manualen

 • Har dere noen gang rabatt på Explorer?

Vår strategi er å alltid ha en stabil, attraktiv og konkurransedyktig pris på Explorer. Vi selger Explorer kun direkte via egen nettbutikk. 
Det er ingen mellomledd og vi kan derfor tilby kvalitetsproduktet Explorer til en såpass fin pris.
Det vil ikke komme noen rabatt eller kampanje med prisreduksjon Explorer. Mest for pengene!

 • Hvor mye vekt kan jeg ha i vogna?

Dette deles opp i to svar siden du kan bruke vognen sykkelvogn for barn (noe som har strenge anbefalinger) og alle de andre bruksområdene som barnevogn, pulk, jogger osv.
Sykkelvogn: Her er det anbefalt at man ikke overskrider en totalvekt på 59kg. Siden vognen veier 14 kg, har du 45 kg til rådighet. Grunnen til dette er at man oppholder seg i mer trafikk, høyere fart og generelt mer risiko. Jo mer vekt man har i vognen jo lengre bremselengde. 
Andre bruksområder: Vi har ingen spesiell vektbegrensning i Explorer ved de andre bruksområdene, men du vil kunne laste vognen med langt over 45 kg..

 • Passer babysete i alle modeller?

Babysete er kompatibelt med Explorer og Urban(+). Babysete kan dessverre ikke monteres i Active.

 • Er kalesjen vanntett eller vannavstøtende?

Kalesjen er gummiert dobbelt på innsiden av trekket slik at kalesjen er vannavstøtende. Hele kabinen er ikke helt vanntett, så om du skal bruke vognen i regn over noen timer eller du for eksempel lar vognen stå ute under åpen himmel, så anbefaler vi regntrekk som ekstra beskyttelse. 

 • Hva er Forskjellen på Explorer, Active og Urban?

Obs! Urban og Active er utgåtte modeller som ikke produseres lenger. Det kan være utfordrende og få tak i deler og utstyr til disse modellene. 

Det er ikke så lett å sammenlikne Explorer med de andre modellene. De er helt individuelt utviklet på forskjellige plattformer og for noe forskjellig bruk. 
Active/ Urban ble utviklet primært for å konkurrere på det internasjonale markedet hvor sykkelvogn den primære bruken. I Norge har vi en unik helårsbruk bruk med pulk, vinter og generell turkultur (i tillegg til sykkelvogn), som Explorer tar mer hensyn til. 
Active/ Urban(+) har demping. Explorer har ikke konvensjonell demping, men store luft fylte dekk og sete som gir demping mot støt. I tillegg kan man kjøpe til ballongdekk til Explorer om man ønsker bedre demping i sykkelvognen. 
Explorer har hard plastbunn og større rom for barn og varer. 
Sete i Explorer er det eneste på markedet som kan legges helt ned. Om du ønsker delt seterygg kan dette kjøpes til. Sete i Active kan justeres fra oppreist til hvilende. Urban kan det samme men her kan du også justere setene individuelt.
Alle modellene har parkeringsbrems som på barnevogner. På Urban+ har du også håndbrems

 • Hva gjør jeg hvis noe går i stykker?

Vi har som mål å tilby de fleste reservedeler i minimum 5-10 år fra produksjon. Om vi ikke har den konkrete delen så har vi stort sett en fungerende løsning. Så langt det lar seg gjøre vil vi også etterstrebe an nye utviklinger på Explorer også er kompatibelt med eldre vogner. 

Hvis du har et produkt som er kjøpt via vår nettbutikk og det har en feil eller mangel, fyller du ut dette skjema og sender det til support@ncsolutions.no