Load Facebook SDK for JavaScript
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Brukererfaringer

Kundereferanser Nordic Cab
Hei hei
Vi ble veldig positivt overrasket da vi fant ut at vi fikk plass til hele baggen til vogna inni Cab’en, og derfor kunne bruke den fra lille Benjamin var kun 3 mnd gammel…Helt genialt!

Anne Lise

vi fikk plass til hele baggen inni Cab’en

Erfaringer Nordiccab
Kjøpte Nordic cab forsommeren 2010 når datteren min ble ett år. Bruker den både som pulk, sykkelvogn og joggevogn. Liker allsidigheten og at det er lett og skifte mellom de forskjellige bruksområdene. Er også enkel og legge sammen for transport i bil. En fin fordel med den er at når den brukes som pulk kan datteren min stå bak og henge i pulken om hun blir litt sliten eller bakken for lang og bratt. Anbefales til de som trenger en alt-i-ett vogn
Anders Danielsen

Liker allsidigheten og at det er lett og skifte mellom de forskjellige bruksområdene.

Allsidig vogn!
Vi kjøpte Nordic Cabs Helårspakke Sport i 2011, som vi har fått testet en del nå. Den har i hovedsak blitt brukt som sykkelvogn og pulk. Guttungen har stortrivdes i pulken siden vi prøvde den første gang da han var 1 år. Da det gikk litt fort i nedoverbakkene hørte jeg bare ivrig latter fra minstemann bak i pulken. Det går fint å bruke den i lysløypa også, siden den er så bred at skiene går på utsiden av sporet. Siden han sitter såpass høyt og er beskyttet mot vind går det greit å holde varmen når det blir kaldt ute. En stor fordel framfor tradisjonelle pulker er at setet er lagd av isopor, og at det er hevet fra bakken så det ikke leder kulde. Vil tro at en varmepose eller lignende med hull i ryggen til selene fungerer utmerket for å holde varmen i kaldt vær, men det har vi ikke fått prøvd ut.
Både som pulk og som sykkelvogn oppleves den som veldig stabil og stødig. Hele konstruksjonen gir inntrykk av å være av god kvalitet og solid laget. Det er praktisk å kunne parkere sykkelen utfor butikken, vippe ned det lille hjulet på sykkelvogna og ta den med inn i butikken om minstemann sover. Det er også god plass til varer bak setet. En annen praktisk detalj er de to lommene på innsiden. Da jeg spurte guttungen hva han likte best med sykkelvogna svarte han lommene inni! Der har han både matpakke og drikkeflaske, solbriller og leker. I tillegg sitter han høyt og har god utsikt. I dag har vi nesten 30 grader og sol i Nord-Norge så da blir det nok å kjøre sykkelvogna
med myggnettingen og solskjermene nede. Guttungen har nå blitt 3 år og står å tripper og vil ut på tur med sykkelvogna Venter bare på at pappa skal bli ferdig å skrive sånn at vi kan komme oss ut på tur!

Thomas Edvardsen

Guttungen har stortrivdes i pulken

 

Kjempefornøyd!
Vi kjøpte sykkelvogna som helårspakke høsten 2012. Hittil har den vært i bruk mest som pulk, prøvd litt som sykkelvogn, og gleder oss til å bruke den mye nå i sommer! Som pulk er den veldig god! Den har ikke velta, enda vi har dratt den over ganske bratte skråninger og dumper. Den er lett å dra, og vi får plass til ganske mye bak setene. Supert at den kan åpnes bak, da slipper vi å vekke minstemann som ofte sovner på tur. Synes også det er en fordel at ungene kommer litt opp fra bakken, og at man kan skjerme dem fra kald vind og snø på vinteren. Mellomste på 4 år har også fått sitte på når han har blitt for sliten, har fungert supert! Flott med håndtak bak på vogna slik at han kan henge etter hvis han synes vi går litt for fort på ski foran.
Vi er så langt veldig fornøyd med vogna vår, og kommer til å bruke den masse i sommer!
ps. Knallgod service også – veldig hyggelige folk når man tar kontakt

Ann-Helen Haukebøe Eikeland

Kjempefornøyd! kjøpte sykkelvogna som helårspakke

 

Bilde fra ny bruk av Nordic Cab
Hei,
Jeg kjøpte Nordic Cap m/helårspakke nå i vinter og er veldig fornøyd. Har så langt brukt den som pulk og joggevogn. Nå i helgen testet jeg en ny måte å bruke joggevognen på: Jeg stod på longboard bak. Kan melde om at det funket veldig fint og med håndbremsen får man fin kontroll på farten i nedoverbakkene. Vedlagte bilde er fra en matpause ved Muselunden i Oslo.

Håvard M.

Nordic Cap som helårspakke og er veldig fornøyd

 

Vår erfaring
Hei
Kan ikke få rost vognen nok; kommer akkurat tilbake fra sykkeltur på Koster, alenemor med to barn og alt var så lettvint. Har også hatt masse glede av pulkvarianten i vinter, samt fine joggeturer i marka. Takk for bra service som dere yter når det dukker opp spørsmål.

Merethe H.

 

Bruk av sykkelvogn!
Vi kjøpte vår nordiccab 20. april og vi har rukket å teste den som trillevogn, sykkelvogn og joggevogn foreløpig.
Bruken går veldig greit! Cabben fungerer fint, og det er enkelt å bytte mellom delene, selv om de er litt “stive” når det er nytt.
Jeg har savnet en litt bedre bruksanvisning, og en liten lomme på utsiden bak. I tillegg hadde det vært smart å kunne regulere solskjermingen foran i flere “hakk”, men ellers har vi lite å utsette! Vi har klippet hull i et saueskinn til selene for å øke sittekomforten til Andrea inne i vognen slik at hun har skinn i rumpa og bak ryggen.
På bildene er vi på vår første tur i marka, det ble en tur innom Bjørnholt. Det går fint å trekke vognen, men de verste bakkene i marka krever litt styrke..! Vi har montert sykkelfeste på begge syklene, så det er enkelt å bytte når “mor” blir sliten…:) Det hadde forsåvidt vært lurt å kunne låse hjulene ved stopp, men det er kanskje litt vanskelig konstruksjonsmessig? Vi ser frem til at vår egen form blir bedre ved med bruk av cabben

Ludvig, Hanna og Andrea

smart å kunne regulere solskjermingen foran i flere “hakk”

 

Sykkelvogna vår!
Da har vi fått prøvd sykkelvogna vår noen turer, og den er helt super! Får god plass til to barn, 1 år og 4,5 år, og fikk maaasse varer med fra butikken i tillegg. Litt sliten mamma etter noen oppoverbakker hjemover da, men de to i vogna sovnet, og det er godt nok bevis for at de trives i sykkelvogna. Den triller lett, er stabil og behagelig å ha bak sykkelen.
Anbefales virkelig!

Ann-Helen Haukebøe Eikeland

 

Kan brukes til alt!
Vi ønska oss Nordic cab i dåpsgave til sønnen vår. Han er nå ett og et halvt år gammel og har funnet seg godt til rette i både pulken og sykkelvogna. Som pulk opplever vi at Nordic cab er meget stabil i all slags terreng og alle slags føreforhold. Vi får plass til alt vi trenger på turen under eller utenpå pulken. Høydepunktet var i påska, da vi gikk topptur på Storhornet på Oppdal, med randonneski. Turen opp gikk glimrende og overraskende lett, og nedkjøringa gikk enda bedre! Det var både skavlete, hardt underlag og pudderføre på tur ned. Gutten i pulken sov hele turen ned selv om vi kjørte fort, så det var tydeligvis komfortabelt.
Sykkelvogna har vi brukt en måneds tid nå. Vi har brukt den masse på små handleturer til butikken og noen lengre surer langs asfaltert vei. Vi har ikke med oss fullt så mye bagasje i pulken nå, siden vekta merkes litt bedre med sykkel.
Den kommende senvinteren og sommeren kommer sønnen vår til å måtte dele vogna med en lillebror. Vi har tro på at begge vil kose seg masse i Nordic cab i åra framover!

Stig Håvimb Sperstad

 

Altmulig-redskap
For noen år siden skaffet jeg totalpakken (vogn/pulk) for å frakte gods til/fra hytta og ikke minst for å kunne ta med barnebarn på tur. Cab´en har nok vært mest brukt som pulk. Nå er bruksområdet utvidet: den er brukt den som kombi under vekslende forhold: Med sen vår, ble beverjakt en utfordring. Med både hjul og ski med på turen, bar det innover ubrøytede skogsbilveier, dels med og dels uten truger på beina og dels med hjul, dels med ski på vogna. I vogna var det telt, sovepose, gevær og ellers det som trengs for en overnattingstur på skauen. Det fantes ikke den utfordring dette redskapet ikke taklet. Hjemover var det 15 kilo ekstra i cab´en. Vellykket jakt, med andre ord.
Øyvind Foshaug

I vogna var det telt, sovepose, gevær og ellers det som trengs for en overnattingstur

 

Denne kan vi ha mye moro med!
Etter mye undersøkelse på nettet og i vennekretsen har vi nå kjøpt oss Nordic Cab sportspakke for sommerhalvåret, og er så langt veldig fornøyde. Lille sitter godt i vogna og har full oversikt når vi sykler tur. Jo fortere jo bedre syns hun! Så mamma må bare tråkke på. Den er lett å sette sammen og gjør det enkelt å være aktiv i hverdagen. Det er stort pluss at man kan legge ryggen ned. Da gjør det ingenting om lille sovner på tur når vi skal være lenge ute. Jeg ser også for meg at det er kjekt når man skal skifte bleie når været blir kaldere. I og med at det er plass til to i vognen kan vi ta med en lekekamerat på veien, og samtidig ha plass til bagasje bak. Vi gleder oss til å bruke den i sommer og i åra fremover. Det er jo supert at man kan sette i babysete også, slik at man i prinsippet har søskenvogn om det skulle komme en til. Jeg anbefaler den gjerne til andre
Marte Sofie Bilet

 

Erfaringer med vår Nordic Cab
Vi kjøpte vår nordic cab for omlag halvannet år siden da vår sønn var rundt 7 mnd. Den har blant annet vert brukt mye som pulk og tatt oss på sykkelferie gjennom Danmark sommeren 2012. Som pulk er vi svært fornøyde med hvor enkel den er å montere og dra. Den er svært oversiktlig med tanke på å hele tiden ha kontroll med hvordan barnet/a har det. I tillegg har barnet god oversikt over det som skjer på turen.
Forrige sommers ferietur gikk på sykkel i Danmark. Gutten vår var da 11 mnd og stortrivdes i vognen både på solskinnsdager og de riktig så våte dagene. I tillegg fikk vi plass til det ekstra utstyr en må ha med på teltferie med barn. Om kvelden fant vi raskt nytte i å trille junior i søvn i stedet for å bruke tre timer med romstering i teltet:)
Gutten vår trivest veldig godt i nordiccaben og tar en seiersdans hver gang han hører den omtalt. Vi gler oss nå til å ta den i bruk til to barn når lillesøster nå er et halvt år! Til sist må jeg få fortelle om hvor fornøyde vi er med servicen hos Nordiccab. Da vi etter første tur oppdaget en sprekk i skien til pulken fikk vi raskt og uten diskusjon tilsendt ny ski.
Legger ved bilde fra sommerens sykkeltur og en skitur:)

Åshild J

 

Nordic cab
Vi kjøpte Nordic Cab helårspakke i vinter og er veldig fornøyd med den, både som pulk, jogge-/turvogn og sykkelvogn. Det er en stor fordel at man kan legge ned ryggen, slik at det er mulig å ta seg en god hvil underveis. God plass og god utsikt gjør at den er populær å dra på tur med. Tror nettopp dette gjør at den kan brukes en lenger periode enn en tradisjonell pulk. Anbefales!
Line Schjetlein

Det er en stor fordel at man kan legge ned ryggen

 

Fantastiske nordic cab!
Jeg er en sånn person som har hatt “alt” av utstyr til mine barn (kan nevnes at den førstefødte hadde 11 vogner iløpet av sin vognperiode…) Ei venninne hadde kjøpt seg nordic cab og den synes jeg så utrolig genial ut, kan nevnes at hun hadde 2007-modell. Jeg fikk deretter solgt fjellpulken min, tvillingvogna og sykkelvogna, kjøpte så nordic cab helårspakke, og har ikke angret et sekund!!!! En bonus at den var såpass oppgradert fra 2007 til 2010, ble jo bare utrolig mye bedre! Den kan brukes til alt, er god for barna å sitte i med tanke på vind, komfort og oversikt. Og så er den veldig enkel å bruke og forandre fra en funksjon til en annen! Har anbefalt denne til flere foreldre, som tilslutt har kjøpt den. Fikk til og med spørsmål om jeg hadde provisjon for å selge den…
Siw Iren Bakke

 

nordic cab som sykkelvog Sommer og Vinter
For junioren er det ikke noen spm. Sykkelvogna er en favorit både sommer og vinter. Selv som det er så mye snø at hjulene blir for små. Så er det bare å sette på skiene. Og det artigste han vet er når vi sykler forbi andre syklister i oppoverbakkene.
Takk for ett supert produkt som vi kan bruke både sommer og vinter. Til både ski og sykkel.

Roger Sand

Sykkelvogna er en favorit både sommer og vinter

 

Nordic cab 3 i 1
Jeg kjøpte min Nordic Cab da sønnen min var litt under 2 år. Nå er han snart 5, og han elsker fortsatt å sitte i den selv om han begynner å bli litt i lengste laget. Jeg kjøpte en sommerutgave med 3 ulike funksjoner: lite trillehjul, stort joggehjul og sykkelhenger. Vi har brukt sykkelfunksjonen mest, og det er utrolig praktisk at det lille hjulet følger med, for om vi skal innom et senter, en smal gåtgate el.lignende sted det ikke passer å ta med sykkelen, så er det bare å sette sykkelen igjen ute, snu det lille hjulet i kjøreposisjon og trille av gårde.
Da junior var ganske liten var det viktig for meg at han også kunne sove behagelig. I Nordic Cab kan man enkelt regulere både sete og rygg, og hodestøtten sørger for at barnet ligger godt. I tillegg er vognen relativt lett, enkel å klappe sammen og frakte i bil. Den har masse plass til både barn og bagasje. Supert også at når man bare har et barn i vognen, kan barnet plasseres i midten, slik at vognen er stabil å kjøre.
Kundeservicen har vært super hele tiden, og spørsmål har raskt blitt avklart. Det er også utrolig fint at det finnes så mange ulike bruksmuligheter, og at det er raskt og enkelt å bestille reservedeler, eller nye funskjoner. Så får jeg heller tåle at det koster litt der og da. Kvaliteten er det ihvertfall ingenting å si på, og produktene kan brukes utrolig lenge.
Etterhvert som poden vokser ut av vognen kommer til jeg til å beholde den, og bruke den som transportvogn.

Anine Resch Johnsen

 

Vår fantastiske Nordic cab
Etter at naboen vår kjøpte nordic cab og var veldig fornøyde, så ønsket vi også å prøve den. Vi valgte helårspakken, og etter at vi kjøpte den har vi brukt den som pulk, sykkelvogn og pakkvogn. Det eneste vi ikke har brukt er joggedelen, men det beror mest på at hverken kjæresten min eller jeg ønsker å ha hendene opptatt under jogging. Som pulk er den super; barna kommer litt opp fra snenivå og er lun, den er veldig stabil og er god å trekke. Det er som sykkelvogn vi har brukt den mest fordi vi sykler daglig og den er veldig lett å ha bak seg, og veldig lett å bytte mellom syklene. Genial løsning! På sykkeltur ved sjøen så har vi bare hektet den av sykkelen og trillt den som en vanlig trille for å komme lengere ut ved fjærasjø, noe som har fungert veldig flott. Vi har også brukt den som “pakkvogn” når vi har dratt på hytta, men har da pakket inni vanlig vogndel ettersom vi ikke har kjøpt pakkdelen ennå, noe vi planlegger å gjøre. Da får vi både mat/utstyr med oss + at vi har en veldig dugelig “sovevogn” til minsten når vi er på tur. Da har vi brukt pulkdragene og den er fin å trekke med. Anbefaler den til alle som er på utkikk etter pulk, fordi du lett kan få så mye mer om ønskelig. Og om man ikke ønsker å kjøpe full pakke med en gang, så kan man lett kjøpe inn utstyr etter behov.
May-Bente Røstgaard

 

Tilbakemeldinger
Me er ein aktiv familie med ei jenta på 2,5 år og ein Husky på 4 år, og me kan gje Nordic Cab dei beste anbefalinger! Me har brukt vogna sidan jenta vår var liten, både med hjul og meier, på hunden og på oss. Den einaste utfordringen me har møtt på, er at hunden vår er litt slank for selen som følger med. Så når han skulle trekke jenta vår og litt ekstra ting på snøen, smatt han utav den.. Men ingen utfordring uten løsning; ved hjelp av vår vanlig trekksele går dette heilt fint! Når me kjøpte vogna fekk me med feil farge på trekket, og dette blei ordna på eit blunk med ein liten mail! Super kundebehandling! Me har brukt vogna mykje, og gleder oss til å kunna bruka den vidare på vårt nye familiemedlem som kjem i april! Neste innkjøp til vogna må då altså bli ein babysete! Og så har mor lyst på joggehjul!
Kort oppsummert; ei god vogn heile året både til store og små, menneske og hund! Anbefalast!

Frank Silje

me kan gje Nordic Cab dei beste anbefalinger

 

Min opplevelse med NordicCab
Jeg hadde lyst å fortelle dere min opplevelse med vår nordiccab. Kjøpte den i mai 2012 og tok den forsiktig i bruk den sommeren. Ville jo ikke ødelegge herligheten. I tillegg var jeg usikker på funksjon og hvor mye vogna tålte. Har to fantastiske barn som da var ett og fem år. Praktisk med sykkelvogn som rommer dem begge var tanken. Den sommeren brukte vi sykkelvogna på turer til stranda, på besøk,til butikk og til småturer. Barna satt sikkert og godt. Jeg ble trygg på vogna og mestret oppgaven å ha begge barna alene med på tur da august kom og eldstemann startet på Sfo og skole brukte vi sykkelvogna nesten daglig. Til og fra hjem og skole/ barnehage. Miljøvennlig, frisk luft og en god start på dagen med skikkelig trim for mamma!! Ofte satt barna baki vogna med frokosten i handa mens den nordnorske naturen passerte. Sykkelvogna ble godt brukt og for en opplevelse. Praktisk trim i hverdagen for en alenemamma! Eldstemann ble en personlig trener bakivogna.. gikk det for sakte fikk jeg høre det. få opp farta mamma måtte flire for meg selv der jeg trødde på. hvem trenger treningssenter? Da vinteren kom og sykkelen ble lagt bort tok vi i bruk joggehjulet til vogna. Supert! Men vi savnet sykkelvogna og farten vi fikk. Her vi bor er det mye opp og nedoverbakker så med en baktung sykkelvogn ville nok ikke de beste piggdekk hjelpe. Derfor ble sykkelen sørgmodig lagt til side. Men joggevogna skuffet ikke. Med saueskinn på setet satt barna godt og varmt. Noe trangere ble plassen når man har tykke vinterklær på. Joggevogna ble flittig brukt den også. Nå sparer vi slik at vi kan kjøpe pulksettet til vogna. Som en avslutning ble vogna for meg veien til et lettere liv. Kilo etter kilo forsvant ,og praktisk hverdagstrim skal ha mye av takken for det. Legger ved et bilde fra en av turene på vei til skole og barnehage.
Mona

Barna satt sikkert og godt. Jeg ble trygg på vogna og mestret oppgaven å ha begge barna alene med på tur

 

Våre erfaringer med Nordic cab
VI kjøpte vår Nordic cab vinteren 2012. Jonas var da 2 år gammel. Hadde gode erfaringer med pulk fram til da, men det begynte å bli litt kjedelig å sitte på i lengden. «Cab’en» ble kjempepopulær fra første stund! God oversikt og godt og lunt. Det går jo til og med an å kose seg med litt kjeks og bok eller kvikk-lunsj på turen. I tillegg er «Cab’en» fin å raste i om været ikke er topp eller når vi er på isfiske.
Vi kjøpte helårs settet da vi ventet nr 2 som kom i juni. Har brukt «cab’en» som vogn i sommer med babysete i, har da plass til storebror i tillegg om beina blir trøtte på tur. I høst har vi brukt den som vogn og dratt den med draget. Vi bor brattlendt til og da er det greit å få trekke vogna opp og gå med staver når begge to skal sitte på. Vi har ikke kjøpt oss hundedrag enda, men har til nå foretrukket å bruke trekkrok på selen foran, synes det fungerer bra.
I vinter har vi brukt «Cab’en» med ski på. Minstemann Ailo sitter fortsatt i babysetet. Storebror Jonas veksler mellom å henge på i stanga bak med ski på eller sitte inni sammen med Ailo. I og med at minstemann sitter godt og beskyttet til får vi flere turdager i og med at en ikke blir så sårbar for været. Synes også det er en stor fordel at «Cab’en» har myke bevegelser slik at det ikke rister så mye. Med Ailo i babysete med hodestøtte sitter han veldig fint bestandig.
Anbefaler Nordic cab til alle turglade småbarnsforeldre.

Marit Nilsen

 

Fleksibel turvenn
Vi er svært fornøyd med vår Nordic cab som har anvendt på alle mulige måter fra vi hadde bare en liten baby til nå med både en treåring og ettåring. Begge jentene stortrives i vogna – både alene og sammen. På skiturer nå setter vi spesielt pris på at barna sitter lunt og varmt opp fra bakken samt at treåringen kan få litt hjelp ved å henge etter håndtaket på vogna i oppoverbakker.
Marianne & Helge, kaasin.no

Begge jentene stortrives i vogna

 

Nordic Cab til hverdagsglede!
Nordic Caben er til glede og nytte i hverdagen, for liten og stor, ja og for de firbeinte!
Huskies.no, Berit Bergrud Megård

 

Erfaring
Hei.
Fikk i helgen prøvd ut Nordic caben som pulk. Har tidligere bare brukt den som som hundevogn. Til det har den vært yppelig. Synes draget ble litt for langt til hundevognen, men etter å ha saget bort 2/3 av det først alu røret som går i vognen ble det mye lettere å håndtere vogn og hund.
Som pulk var den yppelig, fikk plass til alt utstyr for vinterovernatting i telt for to persjoner. Veldig godt å slippe sekk :-). Vognen ble et naturlig oppbevaringsrom for utstyr vi ikke ville ha i teltet.
Er veldig fornøyd med vognen og den gode servicen jeg har fått av Nordic cab.

Pål Bentdal

Er veldig fornøyd med vognen og den gode servicen jeg har fått av Nordic cab

 

Eva sine erfaringer!
Hej!
Här kommer lite bilder på min Nordic Cab.
Min Nordic Cab har möjliggjort att jag och min familj, som stormtrivs ute i naturen kan få vara ute i naturen tillsammans med våra barn.
Jag är själv längdskidåkare och bilderna jag bifogade är från senaste turen upp på fjället i julas. Min livs bästa investering var Nordic Cab då minstingen sitter skönt och vindsäkert i vagnen. Han är 11 månader och bakom har jag storebror på 3,5 år som åker Snowracer. Och om det blir kallt för honom, så finns det faktiskt plats för honom att sitta bredvid lillebror. Detta trots att han är över 1 meter lång. Imponerande att de båda får plats, men att man samtidigt kan komma igenom hissar och trånga dörrar när man använder den på shoppingturen. Men det är för att Nordic Cab är smart byggd och en genomtänkt produkt. Någon syskonvagn har jag aldrig haft, utan har använt denna istället (men å andra sidan är
storebror jätteduktig på att gå också). Jag har helårspaketet till min vagn, vilket innebär att jag har testat citydelen, joggingvagnen, skidorna, och cykeldelen. Är mycket nöjd med alla delar, som används flitigt allt efter säsong. Detta möjliggör en fortsatt satsning för mig och min skidåkning, Vasaloppet nästa!
Nordic Cab innebär att jag behöver inte vara hemma och sitta still trots att jag har två barn, utan Nordic Cab har gett mig möjligheter att få vara aktiv precis som innan jag skaffade barn.

Eva Wiklander

Nordic Cab har möjliggjort att jag och min familj, som stormtrivs ute i naturen kan få vara ute i naturen tillsammans med våra barn

 

Erfaring og bilder av vår Nordic Cab!
Hei,
Sender her min tilbakemelding med erfaring og bilder av vår nordic cab.
Kjøpte for ca 1,5 år siden, på høsten. Skulle ut i permisjon til vinteren og med nordic cab’n var det ikke noe problem å komme seg ut på ski når datteren min skulle sove. Hun lå godt og stødig i nordic cab’n. Hun fikk søvnen sin og jeg fikk meg en skitur. Har siden også brukt den mye til joggeturer, og lett å dytte foran seg når man jogger.
Fikk problemer med en glidlås som fusket litt, men det var bare å komme innom butikken så fikk jeg ny med en gang, helt gratis. Utrolig god service!

Kristoffer og Mathea (1,5 år)

 

Storfornøyd med Nordic Cab!
Jammen er vi glad for at vi valgte å invistere i Nordic Cab Helårspakke!
Lillegutt stortrives i Nordic Cab´n. Vi har fått benyttet den både som pulk, sykkelvogn og joggevogn. Vi bruker den mye på tradisjonelle skiturer og sykkelturer. Ellers sover minstemann i Cab´n på verandaen flere ganger for dag. Der har han god plass, og vi unngår at innsekter og eventuelt katter kan legge seg oppi vognen slik som på en vanlig vogn. Cab´n er behagelig å trekke og super når man f,eks skal i butikken. Da bruker vi den som sykkelvogn, når vi kommer fram hekter vi den av sykkelen og benytter “lillehjulet” til å trille rundt i butikken. God oppbevaringsplass i vognen gjør at vi lett tar med et par-tre poser hjem. Økt vekt i Cab´n er nesten ikke merkbart når man trekker den!
Alt ialt er vi storfornøyd! Takk for et supert produkt og en kjempegod service!

Mette, Jon og Matias

Der har han god plass, og vi unngår at innsekter og eventuelt katter kan legge seg oppi vognen slik som på en vanlig vogn.

 

NordicCab Sommer og Vinter!
Vi kjøpte Nordic Cab sykkel tralle sommeren 2009. Da var barna våre 9 måneder og 2 år, begge trivdes godt i sykkeltralla. Det gjorde det enkelt for oss å dra på tur sykkel tur. Vi har brukt sykkeltralla både til turer og til transport frem og tilbake fra barnehagen. Den er kjempe enkelt å feste på sykkelen og ungene sitter veldig fint. Den triller veldig lett og er veldig sikker og god i ulendt terreng.
Selv med to unger i tralla, er det også veldig stor lagringsplass bak setene, greit hvis man skal ha med mat, drikke og div.
I vinteren 2011 skaffet vi oss utstyr for pulk, dette gjorde at vi kunne dra på litt lengre skiturer. Pulken lå fint i sporet, men egner seg best i oppkjørte løyper. Det ble noen fine men ganske tunge ski turer i kuperte Østmarka. Pulken fungerer også kjempe fint for sønnen vår på 5, som kan stå bak og holde i håndtaket når han trenger å hvile seg. Pulken har god plass til ski og sekk bak setene.
Vi er kjempe fornøyd med både pulk og sykkeltralle. Og kan anbefale den til alle med små barn som ønsker og komme seg ut på ski og sykkel.

Wenche og Espen

 

Hei,
Etter å ha syklet over 3500 km, både hjemme og ute i verden – og med daglig bruk sommer som vinter, syntes vi det var på tide at også vi ga vår tilbakemelding på Nordic Cab.
Anskaffelse
Etter mye leting etter ny sykkelvogn og dobbel barnevogn fant vi til slutt frem til Nordic Cab. Prisen syntes den gang noe stiv, men da den kunne være pulk i tillegg ble vi over bevist. Vi har nå hatt vogna vår i tre år, og det tok ikke lange tida før vi ikke syntes prisen var så stiv allikevel – mer praktisk vogn skal man lete lenge etter (for ikke snakke om kundeservice)!
Kundeservice
Nordic Cab har en kundeservice av en annen verden! Hvordan kan dere tjene penger med slik fantastisk service til kunder som oss? Her er det bare hjelp og vennlige ord å få – og selv når vi ringte fra Ukraina med istykkerrevet trallefeste var det ingen problemer, bare konstruktive forslag å få. Løsningen ble at Nordic Cab sendte nytt trallefeste med ekspressbud de 4000 km ned til Krim ved Svartehavet og så var alt ordnet på rekord tid (etter 250 km med provisorisk feste). Vi må nok regnes som «ekstrembrukere» men har kun møtt forståelse og hjelp de gangene vi har hatt behov for støtte – Nordic Cab har simpelt hen en utrolig serviceinnstilt stab!
Barnevogn i daglig bruk
Vi bruker Nordic Cab som vår primære barnevogn – en solid og god dobbeltvogn som brukes daglig i alt slags vær og under alle forhold. Smal nok til å komme inn i de fleste butikker, og romslig nok til to barn og flere handleposer. Enten som sykkelvogn med det nedfellbare forhjulet eller som joggetrille med det store hjulet montert – da kommer den seg frem på de fleste stier, enten en skal på skogstur eller på stranda.
Pulk
På vinterstid finner vi frem skiene til vogna og spenner på selen – som pulk er Nordic Cab i en egen klasse. Her sitter barna lunt og varmt inne i vogna, hevet opp fra snø og kulde. De bredt plasserte skiene gjør at en kan gå i løyper uten å ødelegge sporet for andre – noe som har gitt en rekke positive kommentarer og smil fra andre skientusiaster. Et pluss for detaljer som festereimer til barneski langs siden – og at barnevognhåndtaket kan brukes til hvile for slitne barn som har vokst ut av tralla selv…
Som sykkelvogn over flere tusen kilometer i inn- og utland
For oss er det på sykkelturer vogna virkelig har kommet til sin rett. Vi bruker den på langturer, med full oppakning både på sykler og i tralla (2 unger + 15 kg i tralla, 25 kg bak på sykkelen og 10 kg foran). Nordic Cab er stabil og solid – har også brukt andre sykkeltraller, men ingen av dem rekker Nordic Cab til knærne! Vi har syklet over 3500 km med vår, på svært varierende veier. Alt fra motorveistandard, via dårlig asfalt, til kjerreveger og løs sand – på store flater, og opp og ned serpentinere med 12 % stigning. Tralla er stabil, slitesterk og tåler det meste! Den eneste oppgraderingen vi har gjort, utover det Nordic Cabs levere, er å erstatte dekkene med nærmest
punkteringsfrie Schwalbe Marathon Plus dekk (det har vi på alle sykler også) – et tips til dere som er lei punkteringer.
Komfort
Nordic Cab er et gjennomarbeidet og solid produkt. Komfortabel er den også! På våre lange sykkelturer sitter gjerne barna opp til 4-5 timer i tralla hver dag, selvfølgelig avbrutt av pauser – men alltid blide og fornøyde. Her både leker, synger og sover de om hverandre. VI har brukt Weber barnesete for de aller minste, og hatt glede av den regulerbare ryggen for de litt større. God ventilasjon som gir samme temperatur inni vogna som i skyggen utenfor, selv på de varmeste dagene (selv ved +40 grader i skyggen hold det seg nede under +40 inne i vogna når den rullet ute i solsteiken) – og tett nok til å skjerme for vind både sommer og vinter. Nordic Cab tåler godt normalt regn, og når det styrtregner (og bilene flyter i gatene) er det tørt og godt inne hvis det ekstra regntrekket er på.
Transport og frakt
Vogna slås forholdsvis enkelt sammen og kan pakkes ned for transport. Vi har kjøpt transporttrekk til den, og bruker det både på taket av bilen – og når vi tar den med tog eller fly. Selv røff og hardhendt flyplassbehandling har vår overlevd uten problemer.
Anbefales på det varmeste
Vi vil gi Nordic Cab vår varmeste anbefaling. Flere av våre venner har skaffet seg sin egen etter å ha sett og kjent med dette fantastiske produktet. Bedre, mer solid og gjennomtenkt vogn er det vanskelig å tenke seg. Når en kombinerer dette med en makeløs kundeservice – ja da er vogna verd hver krone og vel så det!

Martin, Unni, Rebekka, Daniel, Ruth, Anna, Aron, Esther og Jakob

Etter å ha syklet over 3500 km, både hjemme og ute i verden – og med daglig bruk sommer som vinter, syntes vi det var på tide at også vi ga vår tilbakemelding på Nordic Cab.

 

Man får det man betaler for
Nei, Nordic Cab er ikke den billigste “sykkelvogna” der ute…
…men duverden så bra den er!
Denne vogna er så gjennomtenkt, at den er en fryd å bruke! Og brukt blir den – så og si hver dag.
Alva, som blir 2 nå i november, blir fraktet til og fra barnehagen i denne. Og det er veldig bevisst. For når det er tid for å sove litt, har hun all verden med plass å strekke seg på. Viktig ikke minst om vinteren, da soving ute krever Voksipose.
Og om sommeren sover hun trygt for veps og andre “stikkere” takket være den fine myggnettingen.
Hunden vår Knutsen, drar gjerne på tur med lillesøster bak i vogna og han foran som trekkdyr. Og her vil jeg spesielt fremheve én detalj. Lar du hunden din trekke vogna, er det viktig å balansere den slik at tyngden ikke hviler FOR mye ned på dragene, men heller ikke slik at hunden føler at den blir “løftet” opp via dragene.
Tyngdepunktet i vogna flytter på seg alt ettersom Alva sitter oppreist, eller ligger og sover. Det geniale er da at det å skifte hjulstilling er gjort på sekunder!
Vil også fremheve detaljer som at det er gjort rom for å stroppe fast kassen på takgrind, eller som i vårt tilfelle oppå hundeburet bak i bilen.
Lista her kunne blitt lang, men til slutt….noe av det viktigste:
KUNDESERVICE!
Jeg har ALDRI opplevd makan til den kundeservicen Nordic Cab opererer med! I går opplevde jeg at en av glidelåsene på frontpanelet gikk i stykker.
Ringer i dag, og svaret er: “Det er en svakhet i vår konstruksjon. Den er nå utbedret. Vi sender deg en ny kalesje med en gang”.
Det blir ikke stilt noen spørsmål om “uvettig bruk” eller lignende. Man sitter ikke igjen med inntrykket av at her har man å gjøre med et selskap som utelukkende er ute etter å tjene penger.
Det virker som om Nordic Cab er genuint opptatt av at jeg som bruker skal ha en best mulig opplevelse, ikke bare med selve vogna, men med alt som Nordic Cab å gjøre.
Det er MANGE selskap som har MYE å lære av dere på akkurat det området.
Takk for et fantastisk produkt!

Mads Nygård

 

Lindesnes – Nordkapp med helårsvogn fra Nordic Cab
19. mai 2011 startet Tor Asle Varsi sin ferd fra Lindesnes og nordover. Målet er å GÅ en strekning på over 2500 km, først til Nordkapp og deretter til hjemplassen Sirma i Tana kommune. Tor Asle har som mål å gå omtrent 30 km pr dag. Turen vil da ta ca 100 dager.
På turen bruker han en helårsvogn fra Nordic Cab. Etter å ha vandra i over 1000 km til nå, er hans erfaring udelt positiv. Bagasjeplassen er mer enn stor nok, og selv med mye bagasje er vogna lett å trekke. Erfaringa hans er at det er viktig å fordele bagasjen riktig ved pakking. Han har erfart at den tyngste bagasjen bør plasseres rett over hjulopphenget . Trekktyngden blir da mindre, og man unngår også at vogna ””skyver ” i nedoverbakker.
Seletøyet, som følger med, gjør at man får fordelt tyngda mellom hoftepartiet og skuldre. Seletøyet gjør også at det går lettere i oppoverbakker. Vogna oppleves ikke belastende på ryggen.
Ved fuktig vær har regntrekket (tilleggsutsyr) gjort sitt til at bagasjen har holdt seg helt tørr. Han har faktisk ikke opplevd fuktighet inni vogna selv ved ekstreme nedbørsmengder.
Varsi sier at vogna har gjort sitt til at turen til Nordkapp er blitt mye lettere, og den har også bidratt til at han har kommet i kontakt med mange hyggelige folk på veien. Folk tar kontakt og er nysgjerrige på hvordan vogna fungerer på en slik langtur.

Per Ove Måsø (På vegne av Tor Asle Varsi)

Lindesnes – Nordkapp med helårsvogn fra Nordic Cab

 

Erfaringer ved bruk av NordicCab
Min mann og jeg er glad i å ferdes i naturen, både til fots, på ski og ved bruk av sykkel. Da vi skulle få vårt første barn i 2007 ønsket vi fortsatt å ha muligheten til å ferdes i naturen i tillegg til at barnet skulle få oppleve å komme seg mye ut selv om hun ikke kunne å gå enda. Ved en tilfeldighet kom min mann over en annonse på internett for Nordic Cab og vognen så vi senere også i bladet Fjell og vidde. Vognen dekket alle våre behov og vi kjøpte både med sykkelfeste og utstyr til pulk. Det var på dette tidspunktet få som hadde anskaffet seg slik vogn der vi bodde og vi fikk mange kommentarer og blikk både fra kjente og ukjente. Og alle kommentarer var bare positive! Vi oppdaget ganske snart at det fremhjulet som følger med vognen var for lite og vi kjøpte da et større fremhjul. Vognen ble bare bedre og bedre. Vi kjøpte også et regntrekk som har blitt brukt mye her på regnfulle Sunnmøre. Dersom vi skal komme med en av de svært sjeldne negative kommentarene i forhold til Nordic Cab må det være at regntrekket er noe stivt og at det derfor har lett for å rivne etter noen gangers bruk. I tillegg har vi hatt noe problem med spesielt ene veggen på vognen, der det to ganger har rivnet der plastikkvinduet er festet. Dette har vi fått forklart med at det skyldes en fabrikkantfeil med akkurat vår modell, og servicen vi har mottatt fra www.nordiccab.no har vært helt supert. Begge gangene har vi fått tilsendt to vegger!
Nordiccab kommentar: (Det var nok også en liten svakhet i vår design på denne tiden, som i kombinasjon med noen produksjons problemer gjorde at vinduet kunne revne i sømmen. Vi har endret design nå så dette er ikke lenger noe problem. Produksjonen har også blitt mye bedre. Når det gjelder regntrekket så har vi her også endret materialet så dette er myker og mer holdbart:)
Vognen har blitt brukt mye og er spesielt nyttig når det er mye vind. Da ligger eller sitter barnet godt skjermet. Vognen er også plassbesparende – i stede for å ha en pulk, en sykkelvogn og en trillevogn så har en her alt i ett!
I 2010 fikk vi vårt andre barn og da kjøpte vi til Weber babysete. Da kunne vi trille både den minste og storesøsteren samtidig. Barnet låg godt festet og hadde god utsikt. Selv om vi har to barn i vognen er det likevel god plass bak til å ha med både bleier, mat og klær.
Nordiccab vil vi uten tvil si er noe av det beste kjøpet vi har gjort. Det var vel invisterte penger og har blitt brukt mye hele året. Vi vil anbefale denne vognen på det sterkeste til alle som ønsker seg mer en bare en trillevogn.

Cathrine Hovdenakk og Frode Vadset

Vognen ble bare bedre og bedre.

 

Vi har nå fjerde barnet som bruker “suksses” vogna..
En tilbakemeldning fra fornøyde brukere av Nordic Cab..
Den har vært med på mange turer i all slags vær. Her går de å jogge med den helt frem til snøen møter en… og siden skifte over til ski for å fortsette videre oppå fjellet.. En annen stor fordel med Nordic Cab er de faktum at man nå ikke trenger å ha flere ulike vogner.. Nordic Cab er med andre ord en NØDVENDIGHET for alle småbarnsfamilier som liker å ta vare på vår fantastiske natur.. !
Kvaliteten er meget god og vogna framstår som nesten “ny” etter fire års bruk..
Margrethe & Stefan Teofilusson Tromsdalen 25 Mai 2011

Stefan & Margrethe Teofilusson

 

Great Product, Great Engineering!
I wanted to share how pleased we have been with our new Nordic Cab. We bought ours with all of the options from a local bike shop in West Newton, MA, and took it out skiing the same day. Every time we take it out, we learn about another new “feature” that we hadn’t discovered. As an aerospace engineer myself, I have been continually impressed with the amount of thought that went into the design of the Nordic Cab. The kids seem to love riding in it – and we look to getting a lot of use out of it as they grow. We’re looking forward to pulling our twins behind our bikes this summer, and will finish out our ski season in style (with twins in tow!).
Denman James

 

Super vogn og super service
Vi kjøpte Nordic cab i begynnelsen av 2009 og siden da har den vært en selvfølge å ha med på tur. Vi har brukt den som sykkelvogn, hundevogn, barnevogn og sist men ikke minst, pulk til både tobeinte og firbeinte å dra. Vi har hatt vognen med på rallarveien og skiturer og sykkelturer rundt om i Norge. Masse positiv tilbakemelding fra andre vi har møtt på vår vei. Hunden Oliver og datteren vår Julie på 4 år er gode kompiser og begge elsker nordic cab`en. Oliver elsker å dra Julie og Nordic cab`en rundt i både snø og bare veier. Servicen hos Nordic cab er fantastisk og deler erstattes uten å måtte “krangle” om det. Det er supert for alle! Nå er lillebror på vei og nye investeringer blir gjort med ett babysete fra weber og regntrekk. Vi gleder oss stort til å kunne bruke den som søsken vogn, og vi har prøvd den ut med to barn i da søte nabogutten Tobias har vært med på tur!
Dette er ett supert produkt som vi absolutt anbefaler!

Ine Tolleshaug

Vi har hatt vognen med på rallarveien og skiturer og sykkelturer rundt om i Norge.

 

Er kjempefornøyd med Nordiccaben vår!
Her er ett bilde fra da vi brukte den på campingferie i sommer, ett godt tips for andre småbarns familier: den er perfekt til bruk som lekegrind/seng for de små. Herlig å ha med på stranda så lillegutt kan leke der inne i skyggen.
Siri

 

Bedre enn et kinderegg
NordicCab – bedre enn et kinderegg; det er en tre ting i ett, sykkelvogn, pulk og joggevogn, men i tillegg en utmerket barnevogn og transportvogn. Og ikke minst, den er utmerket for ikke bare ett barn, men to. Vi har brukt den mye på ski og med sykkel. PÅ sykkel er den super, men vel så positivt, den er langt bedre å gå på ski med enn de klassiske fjellpulkene, Vi får ikke lovprist denne vognen nok, og anbefaler den stadig til andre.
Far er også fornøyd med å slippe å både pakke pulk og barnevogn når vi drar på fjellet!
Med andre ord, NordicCab, med full pakke, er et sikkert kjøp.

Christopher Andreas Jensen

 

Ecolicious Family On Wheels love the Nordic cab
Dear Friends, we really want to share it with you: This trailer is AMAZING!!!!At this moment we train a lot with this great Limo for our Doughter Salome, For our big adventures. Our doughter sleeps,sits,sings,read and plays a lot in the trailer even if we don’t cruise with it she is in it.
The strong,light and safe trailer gives us as parents a lot of release of worries is our doughter safe at our back: YES IT IS!!!! So strong and it follows so light and sweet. Everywhere we come people admire the beautifull design and safe and robust look.They see the quality and say WOW what a cool machine. Dear Nordic cab we are so happy with the trailer we love you
Love

David,Amira & Salome www.ecoliciousfamilyonwheels.com
David Amira and Salome

This trailer is AMAZING

 

Kos med Nordic Cab!
Kjøpte nordic cab til kona i bursdagspresang i januar. Og det er både hun, jeg og Konrad på 5 mnd. veldig fornøyd med! Kjøpte med separat barnesete, så Konrad har kost seg i caben i hele vinter. God og varm og sover som en stein. Har prøvd den som det meste utenom sykkelvogn. Men nå nærmer våren seg med stormskritt, så snart er nok sykkelvognen også testet ut. Vi er svært fornøyd med caben. God plass til både barn og bagasje, og med mange smarte løsninger. Og servicen hos Nordic cab er upåklagelig! Vi gleder oss til mange turer fremover med caben. God tur til alle dere andre også!
Magne Boklund

 

På tur med Max og Theo
Hei,
Hver eneste gang vi har vært på tur, har det vært flere som har kommentert den og spurt hvor den er fra.
Kommentarer;
Sette sammen Jeg satte igang ved godt mot og fant fort ut at alt var sortert etter hva slags funksjon det hadde. Selve montering gikk veldig greit og alle delene virket veldig solide. Jeg måtte lese bruksanvisningen et par ganger for den var ikke alltid selvforklarende. Alt i alt fikk jeg testet det meste og det gikk veldig greit å sette alt sammen. Det samme synes Max og Theo som likte seg i cabinen fra første stund.
Første tur med pulk
Vi tok den første turen dagen etter at vi hadde satt sammen pulken. Etter å ha gjort klart det meste dagen før, og snøen hadde lavet ned den siste tiden, kunne jeg spenne på meg pulken utenfor døren og gå mot skiløypa. Selv om jeg måtte forsere en del brøytekanter og andre hindringer var pulken stabil og den var ikke nærheten av å velte. Når vi hadde kommet oss opp i løypa var det overraskende hvor lite man merket til pulken. Sælen sitter godt og det blir lett å trekke pulken.
Langtur i terreng
Vi la ut på langtur på onsdag og det var meningen at gutta skulle sove i pulken for første gang. Turen skulle gå til linderudkollen og og det var meldt strålende sol. Etter å ha strevd litt klarte jeg å få lagt ned seten og gutta ble plassert i posen med et smil om munnen. Det varte ikke lenge for jeg fikk de første overraskelsene, gutta hadde allerede sovnet og det var mye mer kupert enn jeg hadde sett for meg. Etter å ha strevd med bakglatte ski og dårlig form, var vi omsider fremme. Jeg endte med å vekke guttene, for de sov fortsatt. Noe av det beste er at man kan ha ting under setet med ryggen i sovestiling. Vi tok frem nisten og nøt en velfortjent rast. På kafeen det var rene barseltreff men fire vanlig pulker, og en Nordiccab parkert utenfor. Jeg tenkte, hva gjør de til sommeren.

Simen Johnsen

Det varte ikke lenge for jeg fikk de første overraskelsene, gutta hadde allerede sovnet og det var mye mer kupert enn jeg hadde sett for meg.Noe av det beste er at man kan ha ting under setet med ryggen i sovestiling.

 

Hyggelig Nordic Cab møte på Lifjell:)
Vi er strålende fornøyd med pulken og gleder oss stort til å prøve den som sykkelvogn. Utrolig overrasket over hvor lett den var å trekke, og å velte virket nesten umulig. Leon koste seg og var blid og glad hele turen.
Kjersti Smedholen

Utrolig overrasket over hvor lett den var å trekke, og å velte virket nesten umulig.

 

I love our nordic cab!
“I love our nordic cab! I bought it in the US online and LOVE it! We go everywhere in it — to the amusement park, to the county fair, to school. We use it as a bike trailer and as a stroller to walk the dog. Lovely! Everywhere we’ve been, people ask about it and I tell them to buy it. We bought a cheap one on craigslist initially (Bell) and it wore through the bottom and sides posing a danger to my daughter. Before I bought another one, I did extensive research and your hard bottom trailer with reinforced sides were perfect!”
Many thanks, Colette
Poughkeepsie, NY

Colette Cann

I love our nordic cab!

 

God dag!
I januar 2009 kjøpte vår lille familie (mor 24, far 24 og sønn nå 9 mnd) en NordicCab Sport helårspakke. Siden det var vinter da vi fikk den begynte vi å bruke pulken først. Nå når våren er her har sykkelvogna også blitt tatt i bruk. Og fra oss her i Tromsø vil vi sende en stor takk for et suverent produkt dere har utviklet. Vi er usedvanlig fornøyde og anbefaler både pulk og sykkelvogn til alle kjente (og ukjente som kommer og spør hva det her er for noe rare greier).
Aleksander Berget

 

Genialt produkt!
Eg hadde planer om å kjøpe brukt søskenpulk og sykkelvogn og fann fort ut at dette vart frykteleg dyrt… Gleden var stor då eg fann NordicCab, synest verkeleg dette såg ut som eit genialt produkt! Kjøpte heilårspakke sport for ei tid tilbake og har brukt den som sykkelvogn og pulk sålangt. I påskeferien har vi planer om å bruke den som vogn og pulk då vi ikkje har plass i bilen til å ta med både den vanlege barnevogna og pulken. Genialt!
Mannen min som fekk i oppdrag å montere NordicCaben var imponert over at alt verka så gjennomtenkt og eg har vore storfornøgd på alle sykkelturane. Og det viktigaste er såklart at guten trives kjempebra i vogna og eg har ikkje høyrt ein negativ lyd derifrå sålangt!
Tusen takk for eit veldig bra produkt, skal reklemere vidare for NordicCab!

Heidi Eikrem

 

Drømmevogn for to små gutter!
Med to små gutter på 5 og 19 måneder, og uten bil til hverdags, er det ikke alltid like lett å komme seg rundt. Spesielt ikke når minstemann slett ikke vil ligge flatt bakover i tvillingvogna, og ikke er stor nok til å sitte…
Dette dilemmaet førte til “googling” for å prøve å finne ut om det fantes et babysete som var smalt nok til å få plass i tvillingvogna, slik at minstemann kunne få det litt mer behagelig på tur. Søket fant “Weber babysete” og “Nordic Cab”. Etter å ha lest på forskjellige fora om mange utrolig fornøyde eiere av Nordic cab-vogna (noen med Weber babysete), fant jeg fram til hjemmesiden. Vi hadde allerede snakket om å skaffe pulk til vinteren og sykkelvogn etterhvert, så det tok ikke lang tid før jeg var “solgt”. Det var bare én ting å gjøre: Begynne å spare! Gavemilde besteforeldre gjorde imidlertid pinen kort, og vi er nå stolte eiere av en blå “helårspakke sport” med Weber babysete
Så til den store testen: Hvordan ville de to små guttene våre like den nye “doningen”? Og ville minstemann ligge godt i babysetet? Det viste seg fort at Nordic Cab er en drømmevogn for små gutter! Det er smil, latter og glade utrop hele veien! Minstemann “sitteligger” i babystet, og er veldig fornøyd med det! For oss voksne er joggevogna en drøm å trille, spesielt i snøslapset som pryder veiene disse dager! Endelig er det hyggelig å gå tur igjen Vi gleder oss til etterhvert å prøve pulken, og til våren også sykkelvogna!

Helena Hafting

Drømmevogn for to små gutter!

 

Lengre fisketurer…
Turvogn løsningen til Nordic cab har gitt meg muligheten til å gå på lengre fisketurer med forholdsvis tung oppakning uten å belaste mine skjøre skuldre med tung sekk.
Vognen fra Nordic Cab er en godt gjennomtenkt løsning for allsidig turbruk. Passer meget godt for alle, både enslige og barnefamilier, gamle og unge. Kan brukes hele året til forskjellige aktiviteter, fisketurer, jakt, skiturer, vanlig daglig bruk i både byer og på landet m.m. Det er kun fantasien og ufremkommelig terreng som setter grenser for bruken av vognen. Anbefaler løsningen for alle som trenger muligheten til å frakte barn, utstyr og annet fra A til B overalt hvor man ferdes. Kan brukes til butikken også for storhandel istedenfor å bruke bilen, dette gir god trening og sparer drivstoff bruk.Løsningen er også helt fantastisk for å ta den med til andre steder. Tar meget liten plass i bilen når den er sammenslått.

Kjell Ruben Hansen