Load Facebook SDK for JavaScript
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Ambassadør Maren Thomasgaard

Hei!

Jeg heter Maren, er 30 år og jobber som anestesisykepleier på Rikshospitalet i Oslo. I flere år har jeg vært en aktiv supermosjonist innen langløp på ski, og frilufts entusiast. Jeg og mannen liker oss best ute, så mye av fritiden har derfor blitt brukt til turer både med og uten pulsbelte.

I desember 2019 ble to til tre, og med Nordic Cab Explorer håper vi å kunne videreføre denne turgleden til lille Henrik. Om det er nærturer fra døra, eller skiturer over vidda er det fint å vite at mini har det trygt, varmt og godt i vogna.  

I det daglige er vogna både tidsbesparende og miljøriktig. Det blir sykkel-/løpetur på far og mor, kombinert med henting og bringing i barnehagen, mathandling eller andre ærender.

Henrik er foreløpig bare tre måneder så denne vogna kan vi ha i mange år, pluss at det er super praktisk med alt-i-et. Vi gleder oss til  mange fine turer med Exporer’n!

For hverdagsglimt fra treningstur, kosetur, hverdagstur og ekspedisjonstur følg oss gjerne på instragram @marenthomasgaard

Se mer av Mare sine turer her