Load Facebook SDK for JavaScript
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

50 Dager Fornøyd Garanti

For at du skal kunne handle 100% trygt av oss, tilbyr vi "50 dager fornøyd garanti". 

I de fleste tilfeller du blir tilbudt "åpent kjøp" og pengene tilbake innen 14 dager, vil det være et krav om at du skal sende tilbake produktet ubrukt og i original emballasje.

Vi er så sikre på at du vil bli fornøyd at du kan bruke din nye Explorer aktivt i 50 dager, for å kunne få en ordentlig følelse av hvordan produktet er og fungerer for din familie.

Du kan bruke produktet og returnere det innen 50 dager etter at du mottok varen hvis du ikke er fornøyd (Les vilkår lenger ned).

Vilkår: 

  • Produktet må returneres uten skader, herunder kosmetiske og funksjonsmessige skader.

    • Original emballasje er ikke ett krav, men kan være lurt i forhold til sikkerhet under retur og størrelse på pakken. 

  • Hvis produktet er brukt, må det rengjøres grundig med vann og mild såpe. Produktet du returnerer vil bli brukt av andre og derfor er det viktig at den nye brukeren får et rent produkt.

  • Du må selv dekke fraktkostnader tilbake til oss. 

  • I Explorer er fraktkostnad ved utsendelse innbakt i totalprisen. Ved retur av vogn vil 400,- trekkes fra kreditering for å dekke deler av utgående fraktkost/ ordrehåndtering. 

    • Om varen returneres ubrukt i original emballasje innen 14 dager, er du selv ansvarlig for å dekke eventuelle returfraktkostnader. Utgående frakt vil ikke bli belastet.  

Ønsker du å benytte deg av ordningen, kontakt oss, så hjelper vi deg med dette.