Kjøpsvilkår

Kjøpsvilkår

Generelt

Nordic Cab selger multifunksjonelle bruksvogner og relaterte produker via Internett til privatpersoner og bedrifter. For å handle hos oss må du være myndig. Nordic Cab nettstedet eies og drives av Nordic Cab AS, et aksjeselskap som er registrert i Norge.

Vi reserverer oss mot eventuelle feil i informasjonen på vårt nettsted, og forbeholder oss retten til å gjøre prisendringer uten forutgående varsel.

Gjennomført bestilling innebærer at du godkjenner våre kjøpsvilkår og aksepterer at navn og kontaktopplysninger registreres i vårt kunderegister.

Fraktvilkår

Fraktklasser:

Nedenfor ser du hvilke fraktklasser vi benytter oss av. Hvilken fraktklasse en vare leveres med fremgår av beskrivelsen av varen.

Ved bestillinger som blir sendt i flere esker / pakker, så betaler du frakt kun for den største esken / pakken.

Klasse 1:
Vogner, kostnad: kr. 460,-

Klasse 2:
Oppgraderingssett, kostnad: kr. 290,-

Klasse 3:
Ekstrautstyr som sendes i pakke, kostnad: kr 190,-

Klasse 4:
Ekstrautstyr og Reservedeler som sendes i brev, kostnad: kr. 80,-

Postpakker

Postpakker leveres til ditt lokale postkontor og avleveres mot betaling (hvis postoppkrav) ved fremvisning av pakkenotisen fra posten som du får i din postkasse. Hvis du ønsker å hente pakken samme dag som den ankommer ditt lokale postkontor, kan dette normalt la seg ordne ved å oppgi pakkens sporingsnummer.

Brev

Bestillinger hvor totalvekten ikke overstiger 500 gram og at varens totalverdi ikke overstiger kr. 600 leveres i en del tilfeller som brev. OBS! Større varer og varer som krever god innpakning blir alltid sendt som postpakke.

Leveranse

Varer sendes ut i løpet av 3-5 arbeidsdager.

Betalingsvilkår

www.klarna.no

Reklamasjoner

Ved en eventuell reklamasjon skal du benytte menypunktet “Reklamasjon” og fylle ut skjemaet som vises. Husk å alltid laste opp bilder for dokumentasjon, samt serienummer og hvor/når produktet er kjøpt. Du kan også sende mail til support@nordiccab.no Du kan også kontakte oss på telefon 40 00 64 26.

Ved godkjent reklamasjon reparerer vi varen eller erstatter med ny. Kan vi ikke gjøre dette, tilbakebetaler vi deg ved å overføre penger på din konto.

Angrerett og retur

Full angrerett gjelder i 14 dager etter at varen er mottatt iht. angrerettloven forutsatt at varen er ubrukt og kan returneres i originalemballasjen. Ved retur skal du alltid kontakte oss. Du må selv betale kostnader for returfrakfrakt. Ordrenummer og kundenummer skal medfølge varen. Hvis returfrakten ikke er betalt, eller det mangler deler vil varen blir sendt tilbake til deg.

Hvis du benytter deg av angreretten betaler vi tilbake det du har betalt (alle kostnader som er belastet, herunder porto og gebyrer). Tilbakebetalingen skjer så snart vi har fått tilbake den returnerte varen.

Garantier

10 års rammegaranti! Vi selger alle varer med ett års garanti, samt 5 års reklamasjonsrett iht. kjøpsloven.

Nederst på denne siden finnes en lenke til Forbrukerrådet som gir utfyllende informasjon omkring angrerett, retur og garantier.

Garantien gjelder ikke for feil som oppstår ved eller etter egen forandring av varens funksjon eller utseende, såsom ombygging, oppgradering eller annen konfigurering av varen.

Din kvittering / ordrebekreftelse / faktura gjelder som garantibevis.

Annet

Alle priser er oppgitt i norske kroner og inkluderer MVA.

Fargeforskjeller på produkter ift. bilder kan forekomme da gjengivelsen på forskjellige dataskjermer kan variere.

Vi politianmelder alle falske bestillinger og bedrageriforsøk.

Vi tar forbehold om eventuelle feil på Nordiccab.no

Internettbutikken NordicCab.no eies og drives av:

Nordic Cab AS

Organisasjonsnummer: 962 149 553MVA