`

Vår historie

I 1980 kom Dagfinn Nyborg opp med ideen om en kjerre som hunden hans, Gorm kunne trekke. Det hele startet som en hobby, men ble etter hvert noe kommersialisert. Den første vognen som ble solgt het Kombikjerra og hadde mange av de samme løsningene som vi ser på dagens NordicCab.

Det ble utviklet drag for hund og sykkel – selv trekksele for personer var en del av konseptet den gang – som nå.

Litt etter litt ble vognen videreutviklet, nye idéer kom til, og over tid ble det mange versjoner av “Kombikjerra” – senere kalt Rocky2. Rocky2 navnet ble vår merkevare i mange år – faktisk helt til vi valgte å bytte navn til NordicCab. Dette ble gjort etter tilbakemeldinger fra våre partnere i USA, som gjorde oss oppmerksomme på at det faktisk kanskje var mulig å assosiere navnet med en eller annen Balboa. Tidligere versjoner av Rocky2 blir fremdeles benyttet av en mennesker i Norge og Sverige. Rocky2 modellene fikk meget bra tilbakemeldinger fra kundene, men vi ønsket ikke å stoppe med det…

NordicCab, som er nyeste versjon, er en omfattende forbedring og videreutvikling av vårt konsept. Resultatet har blitt en vogn som er i verdensklasse innen alle bruksområder. Pulk/ Turvogn , Sykkelvogn og Hundevogn har blitt førsteklasses produkter. I tillegg har vi fått Barne og Joggevogn – noe som gjør at dette er blitt et unikt produkt for den aktive barnefamilien. Det finnes også en rekke finesser og unike løsninger på vognen som gjør vognen til en fornøyelse å bruke både for barn, voksne og eventuelt din hund.