`
Explorer Pulk

Explorer Pulk

Med noen enkle grep og på få sekunder kan du forvandle din Nordic Cab til sykkelvogn, barnevogn, jogger, turvogn eller pulk. Den kommer til å bli din venn og løsning i hverdagslogistikken og en god turkamerat under helgens lengre eventyr. Her lister vi opp en hel del fordeler med Nordic Cab Explorer i bruk som pulk.

De aller fleste fordeler og funksjoner på Nordic Cab sine pulker er like. Klikk på modellen du ønsker å lese om under. Velg modell:

Explorer, Active, Urban (+)

Les også Fjell og Vidde´s pulk test som Explorer var med i her

Se våre modeller her

Fordelene

Explorer

Barn: 1-2

Vekt som Pulk: 14kg

Max vekt i pulken (barn+varer): 45kg

Mål slått sammen: 61 x 101 x 41 cm

 

Explorer pulk kan med enkle grep legges sammen, og man trenger ikke verktøy.

Ingen av komponentene til pulken er lenger enn selve kupeen, noe som gjør dette til en pulk man enkelt får plass til i bagasjerommet på bilen. Lagt sammen er den ikke mye større enn en gjennomsnittlig barnevogn.

 

Det er mange muligheter for ytterligere utvendig lagring. Vi selger Nordic Cab Bag som kan festes på alle modeller. Det er også mulig og feste veske eller sekk bak eller oppe på pulken.

Obs! Ikke lagre tunge ting oppe på pulken da dette kan gå utover veltesikkerheten. Alltid lagre det tyngste så lavt som mulig.

Tester: Alle komponenter på pulken er testet til -25°C. Det finnes ingen teststandard for Pulk, men Nordic Cab gjennomfører strenge og tøffe bruks og risikotester for alle våre pulker. Lavt tyngdepunkt, bevegelige uavhengige ski og bred avstand mellom skiene gjør vår pulk utrolig veltesikker. Skulle uhellet først komme, så er barn sikret i 5-punkts sele og beskyttet av velteburet.

Explorer pulken har også en solid plastbunn som gir god beskyttelse nedenfra.

Siden Nordic Cab også kan brukes som sykkelvogn og barnevogn, så tilfredsstiller eller overgår vi Europeiske (EN) krav og standarder når det gjelder kvalitet, sikkerhet og kjemikalier.

Sykkelvogn: EN15918: 2011+A1:2013

Barnevogn: EN1888

Tester er utført av uavhengig kontrollorgan: SGS

Se våre modeller her

Barnekupéen Explorer

Justerbart sete.

Sete i Explorer kan justeres fra oppreist til flat posisjon. Dette gir god komfort og fleksibilitet for barnet enten det er våkent, sover eller slapper av.

Sete kan midtstilles

 Er det kun ett barn i pulken kan selene midstilles. Barnet får da bedre plass.

Pulken kommer opp fra snøen

 Luft mellom snøen og pulken gjør at det ikke blir kuldegjennomslag.

Beskyttet mot vind og snø

 Barnet i en Explorer pulk sitter godt beskyttet inne i kupeen. Barnet får ikke snø eller vind direkte på seg, noe som ofte er den største faren når man er på tur.

 Det er godt med ventilasjon i pulken og gode reguleringsmuligheter. Er det en fin og varm påskedag kan man ha den helt åpen om man ønsker.

Sikkerhet

 Solid veltebøyle

 5-punkts sele

UV beskyttelse i vindu

 Alle vinduer er svakt sotet og har UV filter.

Solskjermer i vindu

 Nedtrekkbare solskjermer i alle vinduer

 Dette sammen med UV filter er godt å ha i lav og skarp vintersol

Pulken kan enkelt legges sammen

 Med enkle grep, og helt uten verktøy, kan pulken lett legges sammen og transporteres i bagasjerommet på bilen. Pulken tar ikke større plass enn en vanlig barnevogn.

Enkel av og påstigning i pulken

 Fronten åpnes enkelt med glidelås. Det er lett å komme til barnet, og det er enkelt for eldre barn å komme inn og ut av pulken selv.

Feste til barneski

 Med Explorer pulk følger det stropper for å feste barneski på siden av pulken. Dette gjør det enkelt å kombinere det å gå noe av turen selv, sammen med å slappe av i pulken og nyte tyren. Denne kombinasjonen gjør det også enklere å få til lengre skiturer enn om barna skal gå hele turen selv.

Oppbevaring

 Det er god plass bak sete i Explorer pulken for lagring av utstyr til turen. Det er også mulig å lagre lettere gjenstander oppå taket til pulken og å henge noe bak pulken.

 I barnerommet i pulken er det også to lommer for oppbevaring av for eksempel leker og drikkeflasker.

Se våre modeller her

Ski

Egenutviklede ski

 

Tidligere smøresjef på skilandslaget Knut Nystad har vært hyppig bruker og aktiv tester av Nordic Cab siden starten i 2007. Knut er direkte i tilbakemeldingene og har bidratt sterkt i utviklingen av Nordic Cab. Knut sine kontakter og hans ekspertise på ski har gitt oss en ekstra dimensjon innenfor faget. For oss er ikke pulk en tilleggsfunksjon, men grunnleggende på lik linje med de andre. Vi ønsker å være det beste alternativet som pulk. Knut sitter i dag som styremedlem og medeier i Nordic Cab.

Til vintersesongen 2018/19 bytter vi til våre egenutviklede ski.

Nedenfor forklarer vi hvorfor vi mener våre ski fungerer så godt.

 

God glid

Skiene er produsert i kuldeslagfast høy kvalitet PE. Dette er materiale med veldig lite friksjon på snø, og er det samme som mange skiprodusenter buker i sine skisåler.

Eget festepunkt for ski

 Nordic Cab har eget festepunkt til ski som bidrar til å avbalansere vekten i vognen. Dette betyr at du ikke vil oppleve å få opp til 10 kg vekt å bære på når du drar pulken. Turen blir derfor så behagelig som mulig for deg som skal dra pulken også.

Kurvet form

 Svak kurvet form gir god kontaktflate på snøen. Prinsippet fungerer på samme måte som spenn i skien.

Styrespor

 I sålen på skien er det fire styrespor. Disse gjør at pulken følger løperen utrolig stabilt. Bruker man ski uten styrespor kan man oppleve at pulken skrenser, dette vil ikke skje med våre ski selv i relativt krappe svinger og nedoverbakke.

Brede ski

 God bredde og bæreflate på skien gjør at den også fungerer godt utenfor løypa.

Individuelt bevegelige

 Nordic Cab skien er akslet og uavhengig av hverandre. Dette gjør at de beveger seg etter terrenget og demper godt mut ujevnheter.

Twintip

 I tillegg til høy tupp i front har også våre ski tupp bak. Dette gjør at den er enkel å manøvrere. Skal man for eksempel skyve pulken bakverk så vil ikke disse grave seg ned i snøen.

Se våre modeller her

Drag og Sele

Ergonomisk sele

Selen har brede og polstrede skulderstopper som gjør trekkopplevelsen ergonomisk og behagelig.

Avstivet og polstret mavebelte avlaster rygg.

Integrerte beskyttelseslapper beskytter klær mot slitasje

Bevegelige og fleksible drag

 Avlaster og demper bevegelsen i pulken.

 Teleskoperende for alle lengder og fri bevegelse av ski og staver.

Se våre modeller her